Bazı iller için sağanak yağış uyarısı!

Yeni bir yağışlı sistem yurdumuzu etkisi altına alacak. Hava sıcaklıkları yağışlı sistemin etkisiyle mevsim normallerine inecek.

YAŞAM 28.10.2020, 10:11 29.10.2020, 17:44
Bazı iller için sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanlarının son değerlendirme ve tahminlerine göre Türkiye'nin batı kesimleri parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu olcak. Ege, Marmara, Antalya’nın doğu ve batı ilçeleriyle Burdur çevreleri ve Mersin'in batı kesimleri sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Diğer yerler ise az bulutlu ve açık geçecek. Yağışlar akşam saatlerinden itibaren Ege kıyılarında yerel olarak kuvvetli olacak.

Hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyrediyor. Sıcaklıklar ülkenin batı kesimlerden başlayarak azalacak ve mevsim normalleri seviyesine inecek.

Rüzgar da genellikle güneybatı ve güney yönlerden hafif esecek. Ara sıra ise orta kuvvette esecek.

İllerde hava 

İSTANBUL: 21°C. Parçalı bulutlu ve çok bulutlu. Yerel olarak aralıklı sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ANKARA: 24°C. Parçalı bulutlu ve az bulutlu.

İZMİR °C, 23°C
Parçalı bulutlu ve az bulutlu. Öğle saatlerinden sonra yerel olarak sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar akşam saatlerinde yerel olmak üzere kuvvetli.

ANTALYA: 26°C. Parçalı bulutlu. Sabah saatlerinde doğu ilçeleri, gece saatlerinden itibaren ise batı ilçeleri yerel olarak sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ZONGULDAK: 21°C. Parçalı bulutlu.

TRABZON: 24°C. Parçalı bulutlu ve az bulutlu.

ERZURUM: 20°C. Parçalı bulutlu ve az bulutlu.

DİYARBAKIR: 28°C. Az bulutlu.

Yorumlar (0)