Bayramdan bayrama biniyor, kıyamayıp streç filme sarıyor

İzmir'e bağlı bulunan Tire ilçesinde klasik otomobil sevdalısı Hasan Karadişoğlu, bayramdan bayrama bindiği 79 model orijinal aracını streç filme sararak saklıyor.

YAŞAM 06.05.2022, 14:42 08.05.2022, 09:39
Bayramdan bayrama biniyor, kıyamayıp streç filme sarıyor

Tire’de ikamet eden 28 yaşındaki klasik araç sevdalısı Hasan Karadişoğlu, kendisine ait olan 79 model Murat 131 marka aracını gözünün önünden ayırmıyor. Karadişoğlu, sürmeye kıyamadığı aracını bir tek özel zamanlarda trafiğe çıkarıyor. Aracı kullanmadığı zamanlarda streç filme sarıyor ve korunmasını sağlıyor. Klasik aracını incelemek ve görmek adına Türkiye’nin dört bir yanından birçok insanın geldiğine vurgu yapan Karadişoğlu, otomobiline verilen bu ilgi karşısında oldukça memnun olduğunu belirtti.

“Bu araç benim için bir sevda”

Sevdası olan otomobilini satmayı düşünmediğine dikkat çeken Hasan Karadişoğlu, ilerleyen vakitlerde eğer değerini veren birisi olursa aracının satışını yapabileceğini açıkladı. Karadişoğlu, gerçekleştirdiği açıklamalarına şu şekilde devam etti, “Bu küçüklüğümden beri olan bir aşk. 79 yıllarını tekrar gün yüzüne çıkarmak ve herkesin geçmişe olan özlemini yeniden gün yüzüne çıkarmak adına bu otomobili gözümden bile sakınıyorum. Çizilmemesi ve toz olmaması için aracı kullanmadığım günlerde ise streç filmle kaplıyorum. Bayram olduğu için otomobili çıkardık ve bir iki turladık. Bu zamana kadar otomobilimi satın almak isteyen birçok kişi oldu. Biz hiçbir şekilde olumlu yanıt vermedik tabii ki. Belki ilerleyen günlerde değerini karşılayabilecek birine aracımı satabilirim” dedi.

Yorumlar (0)