Bayram tatili erken başladı: Araç kuyruğunun iki ucu iki farklı ilde

Muğla'da Kurban Bayramı tatilini erken başlatanlar sebebi ile yoğunluk oluşuyor. Kente ülkemizin dört bir yanından gelen araçlar akın ediyor.

YAŞAM 10.07.2021, 18:07
Bayram tatili erken başladı: Araç kuyruğunun iki ucu iki farklı ilde

Muğla'ya bayram tatili akını devam ediyor. Hafta sonu öğle saatlerinden itibaren yoğunlaşan araç kuyruklarının başladığı nokta Aydın'a bağlı Çine ilçesi oldu. Çine Menderes Bulvarı'nda başlayan araç kuyruğu Çine çıkışı Evciler Mahallesi'ne dek yaklaşık olarak 5 kilometre boyunca sürdü.

İstikamet Muğla'nın ilçeleri

Aydın'a bağlı Çine yönünden gelen tatilcilerin adresi ise Akyaka, Datça, Dalaman, Fethiye, Marmaris ve Seydikemer ilçeleri oldu. Muğla’ya bağlı Yatağan girişinde başlayan araç kuyruğu, Menteşe ilçesi çevre yolunda yaklaşık olarak 5 kilometrelik bir uzunluğa ulaştı. Karayolu üzerindeki sinyalizasyon ışıklarında ise araç kuyrukları daha da uzuyor.

"45 dakikalık yolu 2,5 saatte gittim"

İstanbul istikametinden Marmaris’e doğru seyir halinde olan yurttaş, 45 dakika süren Aydın Çine ve Muğla Menteşe yolunun 2,5 saatte geldiğini dile getirdi. 

Yurttaş, “Yollarda inanılmaz bir yoğunluk var. Kent merkezlerinde de yoğunluk söz konusu. Çine’den Menteşe’ye 2,5 saatte anca geldim.” dedi.

İzmir’den Dalaman’a doğru ilerleyen bir başka yurttaş ise “Dalaman’a ulaşmamız 4-5 saate varacak galiba. Yollar adeta ana baba günü” dedi.









Yorumlar (0)