Bayrak dikmek için kaleye çıktı, 10 metrelik surlardan düştü!

İzmir'de Eski Foça Kalesi'ne bayrak dikmek amacıyla çıkan bir kişi, 10 metrelik surlardan düşerek yaralandı. 

YAŞAM 04.08.2020, 15:10
Bayrak dikmek için kaleye çıktı, 10 metrelik surlardan düştü!

Olay, İzmir'in Eski Foça Kalesi'nde meydana geldi. Etrafta bulunan vatandaşlar, söz konusu kalenin surlarına çıkma girişiminde bulunan bir kişiyi gördü. 

İnsanların uyarılarına rağmen surlara çıkan kişinin, "bayrağın yerde olamayacağını, sancakta olması gerektiğini" söylediği fark edildi. Dengesini yitiren kişi, korkunç bir şekilde 10 metrelik surlardan aşağıya düştü. 

Söz konusu kişinin bacakları ile kafasından ağır darbe alarak yaralandığı ve çevresi deniz suyuyla çevrili olan bir kayanın üstünde kaldığı görüldü. 

Yaralı kişinin kayanın üstünde de düşme riskinin olduğu fark edilirken, iki genç yardıma koştu. Gençler, yaralı kişiyi tutarak herhangi bir yöne dönmesini önledi.  

Ne yapılsa fayda etmedi ve yaralı kişi, kayanın üstünden indirilemedi. Bunun üzerine itfaiye ekipleri gönderildi. İtfaiye ekipleri, sedyeyi alarak kayanın üstüne çıktı, ardından yaralı kişiyi sedyeye yerleştirerek oradan indirdi. 

Bacak, kafa ve suratından yaralandığı görülen vatandaş, kendisini indiren ekiplere teşekkürlerini sundu ve ambulansla hastaneye götürüldü. 

Yorumlar (0)