Başkalarına ait fotoğraflarla cinsel içerikli paylaşımlar yapıyordu

İzmir'de yaşayan 40 yaşındaki H.G. isimli kadın, ünlü kişilerin fotoğraflarını ve telefon numaralarını cinsel içerikli sitelerde paylaşıyordu. Tehdit, şantaj ve daha pek çok suçtan 50 sabıka kaydın sürekli adres değiştirdiği için yakalanamıyordu; sonunda gözaltına alınabildi.

YAŞAM 28.03.2021, 17:42 29.03.2021, 13:18
Başkalarına ait fotoğraflarla cinsel içerikli paylaşımlar yapıyordu

İzmir’de yaşayan bir kadın, sosyal medyada itibar sahibi olan kişilerin telefon numaralarını ve fotoğraflarını cinsellik içeren sitelerde paylaşıyordu. Tehdit, şantaj, hakaret ve daha pek çok suçlama ile aranan kadın, polis operasyonu sonrasında gözaltına alındı.

Sosyal medya hesabı olan, takipçisi çok olan kadınları radarına alan ve onların bilgilerini cinsel içerikli sitelerde kullanan İzmirli kadının gazeteci, doktor, hemşire ve daha pek çok meslek dalı kapsamında sayfalar açtığı ve bunlar üzerinden insanlara hayatı zindan ettiği de biliniyor.



H.G. isimli 40 yaşındaki kadının sürekli olarak adres değiştirdiği ve bu sebeple de bulunmasının zaman aldığı belirtildi. Son olarak Konak ilçesinde polislerden saklanmaya çalışan kadın, kıskıvrak yakalandı. Şüpheli kadının evindeki pek çok dijital ve elektronik materyale el konuldu.

50 sabıkası var

Kadının çok çeşitli cinsel içerikli sitelerde kaydı olduğu ve devamlı olarak yenilerini açtığı öğrenildi. Tüm sosyal medya hesaplarını sahte olarak açtığı, asılsız paylaşımlarda bulunduğu ve özellikle toplumda itibar sahibi olan kişileri tehdit ettiği belirlendi. Yapılan sabıka araması sonucunda kadının 50 adet sabıkasının olduğu öğrenildi.

H.G. hakkında sosyal medyadan yükselen şikayetlerden birkaçı ise şu şekilde:













Yorumlar (0)