Başak Ermiş, oyuncu sevgilisi tarafından darbedildi

Sosyal medya fenomeni Başak Ermiş, oyuncu sevgilisi Can Topçu tarafından darbedildi. Giydiği tayt sebebi ile dayak yediğini öne süren Ermiş, görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı.

YAŞAM 07.06.2021, 19:19 08.06.2021, 12:14
Başak Ermiş, oyuncu sevgilisi tarafından darbedildi

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Başak Ermiş, üç aydır birliktelik yaşadığı oyuncu Can Topçu (19) tarafından darbedildi. Darbedildikten sonraki görüntülerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan Ermiş, giydiği tayt sebebi ile dövüldüğünü dile getirdi. Eniştesini arayarak yardım talep eden Ermiş, hastaneye başvurarak darp raporu aldı. Başak Ermiş, bu sabah da polis merkezine gelerek Topçu'dan şikayetçi oldu.

"Sinir hastası"

Karakol çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ermiş, "Tayt giydiğim için darbedildim. Kıyafetimi değiştirmemi söyledi ama değiştirmedim. Dudağım patladı. Son günlerde kıyafetlerime karışmaya başladı. Bence sinir hastası. Bu yaptıkları normal değil." dedi.

"Yakınlarım uyarmıştı"

Yakınlarının kendisini uyardığını dile getiren Ermiş, "Yakınlarım, 'senin cinayete kurban gittiğini görürsek şaşırmayız' demişlerdi. Silahlarla fotoğraf çektiriyor. Ona güvendim ama başıma bunlar geldi." sözlerini sarf etti. 

Daha evvel de şiddete maruz kaldığını kaydeden Ermiş, Topçu'nun ceza almasını istediğini belirtti.

Yorumlar (0)