Bartın'da kameralara yakalanan yumurta hırsızı

Bartın’da bir binanın balkonundaki tavuk yumurtalarını gagası ile tek tek taşıyan karganın hırsızlığı, objektiflere yansıdı.

YAŞAM 06.05.2021, 21:50 07.05.2021, 11:58
Bartın'da kameralara yakalanan yumurta hırsızı

Bartın kent merkezine bağlı Orta Mahalle'si üzerinde bulunan bir apartman dairesinde oturan yurttaşlar, balkonlarına bıraktıkları tavuk yumurtaların her gün eksildiğini tespit etti. Duruma hiçbir anlam veremeyen aile, yumurtaların neden ve nasıl eksildiğini anlayabilmek için balkona gizli kamera yerleştirdi.

Gizli kamera yerleştirdiler

Aradan geçen birkaç gün sonra kamera kayıtlarını kontrol eden yurttaşlar, hiç tahmin edemeyecekleri bir sürprizle karşı karşıya kaldı.

Her gün balkonu ziyarete gelen bir karganın önce etrafı dikkatlice kolaçan etmesinin ardından küçük bir kovanın içinde bulunan tavuk yumurtalarını gagasının arasına alıp uçarak uzaklaştığı görüldü. Dairede oturan aile, karşı karşıya kaldıkları bu manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yumurtayı bırakıp kaçtı

Yumurtaların yer aldığı balkona gelerek yumurta hırsızlığına devam eden sevimli hayvanın, kendisini gizlice seyreden daire sakinlerini görür görmez yumurtayı bırakıp balkondan kaçması da cep telefonu objektiflerine yakalandı. 







Yorumlar (0)