Bartın'da anahtarlık görünümlü silahla oğlunu vurdu

Bartın’a bağlı Ulus ilçesinde anahtarlık görünümlü silahla oynayan anne, silahın bir anda ateş alması ile birlikte oğlunu göğsünden vurarak yaraladı.

YAŞAM 22.07.2021, 19:49 24.07.2021, 20:17
Bartın'da anahtarlık görünümlü silahla oğlunu vurdu

Korkunç olay, Bartın’a bağlı Ulus ilçesinde bulunan Sarıfasıl köyünde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, İstanbul’da ikamet eden G.E. (30), Kurban Bayramı tatili için annesi G.E. (62) ile beraber Sarıfasıl köyünde yaşamını sürdüren dayısının yanına geldi.

Göğsüne isabet etti

Evin önünde oturduğu esnada bir anda nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun göğsüne isabet etmesi neticesinde yaralanan G.E. (30), Bartın Devlet Hastanesi'ne nakledilerek tedavi altına alındı. G.E., yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bolu İzzet Baysal Hastanesi'ne sevk edildi.

Hayati tehlikesi bulunmuyor

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, G.E'ye ait olan ve annesi oynarken bir anda ateş alan anahtarlık görünümlü silahtan çıkan mermiyle yaralandığı tespit edildi.

Gözaltına alınan anne, jandarma karakolundaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, G.E'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)