Barınakta tepki çeken görüntülere soruşturma!

Ordu'da yağmur sebebiyle barınakta bacaklarına kadar su içinde kalan köpeklerin görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Belediye, konuya ilişkin soruşturma başlattı. 

YAŞAM 02.11.2019, 12:08
Barınakta tepki çeken görüntülere soruşturma!

Ordu'nun Ünye ilçesinde etkili olan yağışın ardından barınakta bulunan köpeklerin bacaklarına kadar su içerisinde kalması olayına ilişkin inceleme başlatıldı.

Ünye ilçesinde dün etkili olan yağmurun ardından barınakta köpeklerin olduğu tel örgüyle çevrili alanlar su doldu. Köpeklerin bacaklarına kadar su içinde kaldığını gören bir vatandaş, o anları cep telefonunun kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, tepkilere yol açan görüntülere ilişkin  inceleme başlattı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın, barınağa giderek inceleme yaptı. Barınak koşullarının iyileştirilmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

"Bu bir şov meselesi değil, vicdan meselesi"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kusuru olan kim varsa gerekli cezayı alacağını kaydederek, "Sosyal medyada yayınlanan görüntüler beni son derece üzmüştür. Yaşanan olayda hatası, kusuru ve ihmali olan tüm yetkililer hakkında soruşturma başlattım. Herkes gereken cezayı alacak. Bu iş bir şov meselesi değil, vicdan meselesidir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)