Baraka yandı, sahibi küller arasında parasını aradı 

Kocaeli Kartepe’de bir barakada çıkan yangında itfaiye ekipleri zamanla yarıştı. İçeride parası olan baraka sahibi ve itfaiye erleri, küllerin arasında para aradı. 

YAŞAM 24.10.2021, 10:13 25.10.2021, 10:46
Baraka yandı, sahibi küller arasında parasını aradı 

Kocaeli Kartepe Maşukiye’de yol üzerinde bulunan Kemal Gürel’e ait bir hayvan çiftliğinde yangın çıktı. Çiftlik bakıcısının kaldığı barakada çıkan yangın, kısa sürede tüm barakayı sardı. Olay yerine çağrılan polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, yaptığı incelemeler sonrasında yangının elektrik kontağındaki bir sorun sebebiyle çıktığını belirledi. 



Olay yerine gelen ekipler, baraka yangınının ahıra sıçramaması için uzun uğraşlar verdi. Alevlerin yükseldiği barakadan son anda çıkarak canını kurtaran Kemal Gürel, yan taraftaki ahıra koşarak hayvanları yangından uzaklaştırdı.  



Yangın kontrol altına alındı, paralar arandı 

Kemal Gürel, hayvanlarını kurtarmayı başarabildi fakat barakada birikmiş parası kalmıştı. Alevlerin söndürülmesinin ardından Gürel ve itfaiye ekipleri, yangının ortasında kalan yüklü miktardaki nakit parayı aramaya başladı. Paranın bir kısmı, küllerin arasında bulundu. Kalan kısmının ise yandığı düşünülüyor. Ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)