Bankaya maskesiz girmek isteyen anne-kız, içeriye alınmayınca olay çıkardı 

Bursa’da bankaya girmek isteyen fakat maskesiz olan anne-kız, olay çıkardı. Olay yerine çok sayıda polis intikal etti. 

YAŞAM 22.03.2021, 16:38 23.03.2021, 09:04
Bankaya maskesiz girmek isteyen anne-kız, içeriye alınmayınca olay çıkardı 

Bursa Hocaalizade Setbaşı’nda bir bankaya girmek isteyen Nurdan B. ve Gülcan B. isimli anne-kız, güvenlik görevlisinin “maske takın” uyarısıyla karşılaştı. Uyarıya rağmen maske takmayan ama inatla bankaya girmek isteyen kişiler, görevlilerle sözlü münakaşaya girdi.

Güvenlik görevlilerinin polise haber vermesi üzerine gelen ekipler, öncelikle kadınları uyardı. Uyarılara aldırış etmeyen kadınlar maske takmamaya devam ettiler. Haklarında para cezası uygulanacağının söylenmesi de fayda etmedi. Son olarak anne-kızın karakola götürülüp haklarında idari işlem yapılacağını söylemek de maske takmaları için yeterli olmadı.



“Kadın, kadını tutmalı”

Genç kadın Nurdan B.’yi araca bindirmek için pek çok polis ikna etmeye çalıştı. Bunun üzerine Nurdan B., “Ceza yazacaksanız yazın sonra bırakın gidelim.” ifadelerini kullandı. Ardından kendisini araca bindirmek isteyen kadın polise “Kadın, kadını tutmalı. Bırak beni. Kadın kadını tuttuğunda erkekler geri durur.” sözlerini sarf etti. Kendisine destek olmayan kadın polislere yakınan Nurdan B., annesiyle birlikte sonunda araca bindirildi ve karakola götürüldü.

Çevredeki vatandaşlar ise polis ekiplerine “sabırlarından dolayı” teşekkür etti ve onları takdir etti. 

Yorumlar (0)