“Bana omuz attın” kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 3 yaralı 

İzmir’de iki grup arasında çıkan omuz atma kavgasında kaldırım taşlı ve bıçaklı kavga çıktı. Bir kişi hayatını kaybederken 2 kişi ağır, bir kişi de hafif yaralandı. Olay sonrasında 5 şüpheli gözaltına alındı. 

YAŞAM 19.07.2021, 10:25 19.07.2021, 17:12
“Bana omuz attın” kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 3 yaralı 

İzmir Bayraklı Mahallesi’ndeki İZBAN istasyonundaki üst geçitte meydana gelen olayda iki grup arasında “omuz atma” yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kişiler, kaldırım taşlı ve bıçaklı kavga başlattı. Olayda Azat Ö., Kadir Ö., Emrah S. ve Oğuzhan S., çeşitli şekilde yaralandı. Saldırganlar D.B., U.Ç., Y.C.Y., F.Y. ve E.Y., suç aletleriyle birlikte olay yerinden kaçtı. Kavganın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

Yaralıların ilk müdahalesi olay yerinde yapılırken vatandaşların da yardımıyla yararılar ambulanslara taşındı. Kadir Ö. ve Azat Ö., Tepecik Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken Emrah S. ve Oğuzhan S. ise Ege Üniversitesi Hastanesi’ne gönderildi. Kadir Ö., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Oğuzhan S. ve Azat Ö.’nün de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 



5 dakika içinde yakalandılar 

Bayraklı İçle Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri ve bekçiler, kaçan şüphelilerin yakalanması için hummalı bir çalışma başlattı. Koordineli olarak gelişen olayda kaçan 5 şüpheli ve suç aletleri, Smyrna Meydanı’nda yakalandı. Kişiler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Cinayet Büro Amirliği’ne sevk edildi. 

O anlar kameraya yansıdı 

Olay yerindeki bir vatandaş, yaşananları cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Görüntülerde şahısların birbirilerine saldırdığı ve kaldırım taşlarını fırlattığı görülüyor. 

Yorumlar (0)