Balıkesir'de husumetlilerine kurşun yağdırdı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kişi, husumetli olduğu şahısların aracına balkondan av tüfeği ile kurşun yağdırdı. Attığı kurşunlar otomobili delik deşik ederken, olayda kimsenin yaralanmaması teselli vesilesi oldu.

YAŞAM 26.06.2021, 23:16 28.06.2021, 09:41
Balıkesir'de husumetlilerine kurşun yağdırdı

Balıkesir’e bağlı Edremit ilçesinde ikamet eden bir şahıs, husumetli olduğu kişilerin aracına balkondan av tüfeği ile kurşun yağdırdı. Attığı kurşunlar aracı delik deşik ederken, olayda kimsenin yaralanmaması teselli kaynağı oldu.

Aracı delik deşik etti

Aktarılan bilgiye göre, söz konusu olay, saat 15.00 sularında Kapıcıbaşı Caddesi 92. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet N. (40) adlı şahıs, husumetli olduğu Onur Y. (33) ve amcası Reşat Y. (51) ile görüştükten sonra bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Ardından evine giderek aldığı av tüfeği ile balkondan Onur Y.’nin otomobiline kurşun yağdırmaya başladı. Kurşunlar arabayı adeta delik deşik ederken, lastiklerini patlattı. Korkunç olayda şans eseri herhangi bir kişi yaralanmadı. Olayın yaşandığı caddede büyük kaçışma ve panik meydana geldi. Olaya Edremit Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler müdahalede bulundu. Şüpheli Ahmet N. emniyet güçleri tarafından ikna edilerek gözaltına alınırken, tek kırma av tüfeğine ise el konuldu. 

Olay ile ilgili araştırma devam ediyor.





Yorumlar (0)