Balıkçı teknesi ve gemi, köprünün altında çarpıştı: Gemi battı 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün altında As Rosaila isimli gemi ile 2 kişiyi taşıyan balıkçı teknesi çarpıştı. Tekne, kısa sürede sular altında kaldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 

YAŞAM 17.06.2021, 17:23 18.06.2021, 09:24
Balıkçı teknesi ve gemi, köprünün altında çarpıştı: Gemi battı 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün altında seyir halinde olan As Rosaila isimli gemi ile 2 kişiyi taşıyan bir balıkçı teknesi çarpıştı. Balıkçı teknesinin bir kısmı, çarpışmanın şiddeti ile kısa sürede suya gömüldü. Teknede bulunan kişiler, olay yerine gelen dalgıç ekipler tarafından kurtarıldı. 



Kıyı Emniyeti’nden açıklama geldi 



Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ise şu şekildeydi: “Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün altında seyir halinde olan As Rosaila isimli gemi ve 7 metre boyunda, 2 kişiyi taşıyan bir balıkçı gemisi çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle balıkçı teknesinin bir kısmı sular altında kaldı. Bölgeye intikal eden Mehmetçik römorkörü, Kurtarma-12 römorkörü, KEGM-8 botu, Tahlisiye-1 botu ve balıkadamlarımız sayesinde can ve mal kaybı yaşanmadı. Batan teknedeki 2 kişi, dalgıçlarımız tarafından kurtarıldı ve tekne, Poyraz Limanı’na çekildi. Kaza sebebiyle ise herhangi bir deniz kirliliği yaşanmadı.” 

Yorumlar (0)