Balayındaki ölümde sır perdesi aralandı

Nevşehir'de yeni evlenen çiftin otel odasında ölü olarak bulunmasına ilişkin üç şüpheli tutuklandı. Ortahisar beldesinde yer alan otelin, kalorifer ısıtmasında kömür kullanıldığı, evvelki günlerde gerçekleştirilen baca temizliği esnasında dökülen sıvaların karbonmonoksit sızıntısına yol açabileceğinin değerlendirildiği belirtildi.

YAŞAM 15.03.2023, 21:08
Balayındaki ölümde sır perdesi aralandı

Nevşehir'e bağlı Ürgüp ilçesindeki Ortahisar beldesinde yer alan bir otelde balayı tatili yapan genç çiftin, kaldıkları odada ölü olarak bulunmasına ilişkin yürütülen tahkikatta üç şüpheli tutuklandı.



Üç kişi tutuklandı

Hafta sonu giriş gerçekleştirdikleri otelde kendilerinden bir daha haber alınamaması üzerine, çalışanlarca K.A. ve M.A'nın odada ölü halde bulunmasının akabinde Ürgüp Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan tahkikat çerçevesinde gözaltına alınan otel işletmecisi E.A., işçi A.K. ve otel müdürü T.U'nun jandarma karakolundaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye getirilen şüpheliler, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.



Genç çift toprağa verildi

Dün (14 Mart), yeni evli çift balayı yapmak için gittikleri Ortahisar beldesindeki bir otelin kendilerine ayrılan odasında hareketsiz vaziyette bulunmuştu. Çiftin naaşları otopsi işlemleri yapılmak üzere Ürgüp Devlet Hastanesinin morguna nakledilmişti.

Ortahisar beldesinde yer alan otelin, kalorifer ısıtmasında kömür kullanıldığı, evvelki günlerde gerçekleştirilen baca temizliği esnasında dökülen sıvaların karbonmonoksit sızıntısına yol açabileceğinin değerlendirildiği belirtildi.

Diğer taraftan, K.A. ve M.A'nın cenazeleri İstanbul'da defnedildi.


(Arşiv)

Yorumlar (0)