Balayına Marmaris’e gelen çift sokak ortasında tekme tokat kavga etti

Balayı yapmak için Marmaris’e gelen yeni evli bir çift sokak ortasında tekme tokat birbirine girdi. O anlar bir araç kamerasına yansıdı.

YAŞAM 17.07.2021, 15:21
Balayına Marmaris’e gelen çift sokak ortasında tekme tokat kavga etti

Balayı amacıyla Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen ve yeni evlendikleri öğrenilen bir çift tekme tokat ile birbirine girdi. Çiftin balayı sebebiyle gelmiş oldukları tatil beldesinde tekme tokat ettikleri kavga kameralara yansıdı.

Çift tekme tokat birbirlerine saldırdı

Elde edilen bilgilere göre balayı ve tatil amacıyla Marmaris’e gelen bir grup arkadaş, yolun kenarında, diğer arkadaşlarını beklerken yeni evli oldukları öğrenilen bir karı koca bir anda tartışmaya girişti. Bir zaman sonra kavgaya dönüşen balayındaki karı koca tekme tokat bir şekilde birbirlerine girdi.6

Yoldaki bir araç kamerasından görüntülendi

O esnada bir kişi kavgayı engellemek istese dahi çok başarılı olamadı, gelin ve damat birbirlerini darp etti. Yaşanan ilginç kavga bu esnada yolda araçta beklemekte olan bir kişi tarafından görüntülendi.

Çiftin yeni evli oldukları ve kavganın da düğün masrafları sebebiyle çıktığı öğrenilirken vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar etmesi neticesinde balayındaki çifti polis ekiplerinin sakinleştirdiği kaydedildi. 24 yaşındaki damadın ve 23 yaşındaki gelinin ifadesine başvurmak amacıyla karakola götürülürken şikayetinden vazgeçmesinin ardından çiftin salıverildiği ve olaya dair resmi işlem başlatıldığı kaydedildi.

Yorumlar (0)