Bakan Varank, Avrupa şampiyonu milli sporcu ile bilek güreşi yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önerisiyle Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Şanlıurfa’da milli sporcu Abdulsamet Ocakoğlu ile buluşarak bilek güreşi yaptı.  

YAŞAM 01.07.2021, 13:03 02.07.2021, 09:38
Bakan Varank, Avrupa şampiyonu milli sporcu ile bilek güreşi yaptı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, özel bir markanın tanıtımına katılmak için gittiği Şanlıurfa’da, AK Parti Gençlik Kolları tarafından Büyükşehir Belediyesi Kitap Otağı’nda, gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması”na katıldı. 

Bakan Varank, milli sporcuyla bilek güreşi yaptı

Bakan Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bilek güreşi yapması için önerdiği Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları olan milli sporcu Abdulsamet Ocakoğlu ile burada buluştu. Bir süre Ocakoğlu sohbet eden Bakan Varank, mücadele öncesinde ceketini çıkararak kollarını sıvadıktan sonra, “Hazır mısın?” diyerek milli sporcuya gülümsedi. Hakem Şehmus Gültekin’in ardından ‘hazır ve başla komutu’ ile başlayan müsabakada Varank ile milli sporcu arasındaki samimi sohbet dikkat çekti. 

Milli sporcunun karşılaşmanın en heyecanlı anlarında Bakan Varank’a; “Şanlıurfa’ya yatırım yapacak mısınız?” sorusunu sorması, salonda kahkaha tufanına neden oldu. Milli sporcunun sorusuna Bakan Varank, "Yeneceksen ona göre, yenmeyeceksen ona göre" şeklinde cevap verdi.

Çekişmeli maçı milli sporcu kazandı

Bakan Mustafa Varank’ın, gerçek bir maç talebine cevap veren Ocakoğlu, bütün gücünü sergileyeceğinin sözünü verdi. Çekişmeli geçen mücadeleyi milli sporcu Abdulsamet Ocakoğlu kazandı. 

Mücadeleyi kazanan Abdulsamet Ocakoğlu, ciddi anlamda zorlandığını söyleyerek, “Mücadele iyi geçti, bakanımızla güzel bir sohbet şeklinde geçti. Açıkçası beni zorladı. Bakanımız gerçekten oldukça güçlü” sözlerini kullandı.

Babalar Günü etkinliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile video konferansla görüşen milli sporcu Abdulsamet Ocakoğlu, Cumhurbaşkanı ile bilek güreşi yapmak istemiş, Cumhurbaşkan Erdoğan ise maç için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’ı işaret etmişti.

Yorumlar (0)