Bahşiş olarak otomobil verdiler!

Amerika'nın Arkansas eyaletinde uzun yıllardır aynı restorana giden bir çift, yıllarca kendilerine hizmet eden garsona bahşiş olarak otomobil verdi.

YAŞAM 17.08.2019, 14:30
Bahşiş olarak otomobil verdiler!

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre; David Harrison ve Sheila Harrison çifti, Rogers şehrinde gittikleri bir Meksika restoranında çalışan Marie Elena Barragan’a 2019 model yeni bir otomobil hediye etti.

Aileye restoranda çalışmaya başladığından bu yana 13 yıldır hizmet ettiğini anlatan restoran çalışanı Marie Elena Barragan, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracı “bahşiş olarak değil, hediye olarak" kabul ettiğini anlattı.

David Harrison ve Sheila Harrison çiftinin bir öğle yemeği sonrası restoran müdürünü çağırdıklarını anlatan Marie Elena Barragan, neredeyse 135 bin liralık bahşişin hikâyesini şu şekilde aktardı:

“Beni de masaya davet ettiler. Başta başıma bir şey geleceğini düşündüm, çünkü müdürüm ciddi biriydi. Beni çağırdılar ve oturdum. Bana teşekkür etmek istediklerini ve onlar için özel olduğumu söyleyip, bir hediye vermek istediklerini söylediler. Sonrasında da bana yeni bir araba hediye ettiler.”

David Harrison ve Sheila Harrison çiftine hediyeyi kabul edemeyeceğini söylediğini anlatan garson kız Marie Elena Barragan, "Ben kabul edemeyeceğimi söylediğimde Bay David Harrison bana 'Tanrı bizi bunu yapmaya yönlendirdi' dedi" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)