Bahçelievler'de fabrika yangını

Bahçelievler’deki bir yatak fabrikası, çöp alanının tutuşması sebebiyle alev alev yandı. İşçiler can havliyle kendilerini dışarıya atarak kurtulurken, bazı işçiler ise yangını gözyaşlarıyla seyretti. Yangın, 5 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

YAŞAM 13.09.2021, 18:46 14.09.2021, 17:34
Bahçelievler'de fabrika yangını

Yangın, saat 17.30 sularında Bahçelievler Merkez Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde bulunan bir yatak fabrikasında meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, fabrika içinde bulunan çöplük alanın tutuşması neticesinde fabrika yanmaya başladı. Mesai saati içinde meydana gelen yangın sebebiyle büyük bir panik yaşanırken, işçiler hızlı bir şekilde tahliye edildi.

İşçiler gözyaşlarını tutamadı

Yangın kısa süre içerisinde yayılarak fabrikanın tamamını sararken, gökyüzünü siyah dumanlar kapladı. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay mahalline gelen emniyet güçleri fabrika etrafında bulunan yurttaşları uzaklaştırırken, sağlık personelleri ise bazı işçileri sağlık kontrolünden geçirdi. İtfaiye personellerinin yangını söndürme çalışmalarını ise fabrikadan tahliye edilen işçiler tarafından gözyaşlarıyla seyredildi. 

Söndürme faaliyetlerindeki köpükleri yurttaşlar taşıdı

İtfaiye personelleri fabrikadaki kimyasal madde bulunması sebebiyle köpükle müdahalede bulundu. Ekiplerin getirdiği köpükler, çevredeki yurttaşların yardımıyla yangın alanına taşındı. 



Söndürüldü

Yanan fabrika itfaiye personellerinin çalışmalarıyla yaklaşık 5 saat sonra söndürüldü. Fabrikada maddi çapta hasar meydana gelirken, ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor. 





















Yorumlar (0)