Bağcılar’da korkutan patlama : 2 katlı fabrika kül oldu

Bağcılar’daki ambalaj fabrikası, sabaha karşı büyük bir gürültüyle patladı. Yüksek alevleri gören vatandaşlar, acil şekilde itfaiye ekiplerine haber verdi.  

YAŞAM 23.04.2021, 15:10 25.04.2021, 10:10
Bağcılar’da korkutan patlama : 2 katlı fabrika kül oldu

Bağcılar’da bulunan ambalaj fabrikası, sabaha karşı büyük bir gürültüyle patladı. Sabah 05.00 sularında gerçekleşen patlama, şiddeti dolayısıyla pek çok sokaktan duyuldu.

15 Temmuz Mahallesinde bulunan 2 katlı fabrikada o saatte kimsenin olmaması şans eseriyken alev alev yanan işyeri, paniğe neden oldu.  

Sebebi henüz bilinmeyen yangın, mahalle sakinlerinin çağırması üzerine olay yerine gelen pek çok ekibin yardımıyla söndürüldü.



Fabrikada büyük hasar oluştu

Neredeyse tümü yanan 2 katlı fabrikada büyük oranda maddi hasar oluştu. Alevlerin tamamen söndürülmesinin ardından içeri giren itfaiye ve polis ekipleri, olay hakkında tutanak tuttu. İşyeri sahibinin ifadesine başvurulurken olay hakkında da inceleme başlatıldı.

Fabrika patlaması, çevre işyerlerinin güvenlik kameralarından görülürken alevlerin söndürülmesinden sonra havalandırılan drone, fabrikanın son halini görüntüledi. 

Yorumlar (0)