Bağcılar, kan gölüne döndü: Önce komşusu sonra eşi en son kendi

Bağcılar’da bir şahıs gece saatlerinde önce komşusunu öldürdü sonra evine gelerek eşini öldürdü. Ardından intihar etti. Eşi ve komşusu olay yerinde ölen şahıs, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM 30.03.2022, 07:57 30.03.2022, 18:12
Bağcılar, kan gölüne döndü: Önce komşusu sonra eşi en son kendi

Dün 23.30 sularında Bağcılar’a bağlı İnönü Mahallesi’nin 364’üncü Sokak’ında yaşanan olayda nalburluk yapan Ramazan Onat, sokak ortasında komşusu Ahmet Kadir Çakır ile tartıştı. Bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Onat, belindeki silahı çıkartarak Çakır’ı vurdu. Çakır, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından 34 JL 2794 plakalı otomobiline binen katil zanlısı, 500 metre ilerideki evine gitti. 



Öfkeli koca evde dehşeti yaşattı

Ramazan Onat, kendisine kapıyı açan eşi Gülşen Onat’ı vurarak öldürdü. Ardından salona geçen koca, burada intihar etti. 3 el ateş sonrasında komşuların ihbarı üzerine sokağa çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Nöbetçi cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından cansız bedenler de olay yerinden kaldırıldı. 



O sırada çiftin çocuğu evde uyuyordu

Gülşen-Ramazan Onat çiftinin bir çocuğu olduğu ve çocuğun o sırada evde uyuduğu öğrenildi. Silah seslerini duyarak daireye giren komşuları, çocuğun bir şey görmesine engel olarak derhal dışarı çıkarttı. Gülşen Onat’ın resim öğretmeni olduğu, Ahmet Kadir Çakır’ın da Metris Cezaevi’nde gardiyanlık yaptığı öğrenildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ramazan Onat ise burada hayatını kaybetti.

Yorumlar (0)