Bağcılar'da dehşet: Birini çekiçle, diğerini silahla öldürdü

Bağcılar’da alacak verecek meselesi sebebi ile tekstil atölyesi sahibi, atölyeye çağırdığı restoran sahibi kardeşlerden birini tabancayla, diğerini de çekiçle vurarak katlederken, arkadaşlarını ise ağır yaraladı. Katlettiği şahısların ellerini bağlayıp halıya saran cani, kaçarak kayıplara karıştı.

YAŞAM 13.07.2021, 22:38
Bağcılar'da dehşet: Birini çekiçle, diğerini silahla öldürdü

Korkunç olay, öğle saatlerinde Bağcılar’da meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, bir binanın alt katında restoran işleten Mehmet T. ve Osman T. kardeşler ile binanın üst katında tekstil atölyesi işleten kimliği belirsiz kişi arasında alacak verecek meselesi sebebi ile tartışma çıktı. Bir süre sonra iflas eden tekstil atölyesi sahibi, atölyeye gelerek restoran işleten kardeşleri bir bir yukarıya çağırmaya başladı.

Birini tabancayla, birini çekiçle

Kimliği belirsiz tekstil atölyesi işleten kişi, alacak verecek meselesini konuşmak için restoran işleten kardeşlerden Osman T.’yi atölyeye çağırdı. Burada tekstil atölyesi sahibi, Osman T.’ye çekiçle vurarak feci şekilde öldürdü. Cani, Osman T.’nin ellerini bağlayıp, kafasına poşet geçirdikten sonra halıya sararak, bu kez kardeşlerden Mehmet T.’yi çağırdı. Mehmet T., tekstil atölyesinin sahibinin çekiçle kendisine saldırması üzerine kaçmaya çalıştı. Tekstil atölyesi sahibi yanında getirdiği tabancayla Mehmet T.’yi de vurarak katletti.

Arkadaşlarını da ağır yaraladı

Mehmet T.’yi de katleden tekstil atölyesi sahibi, bu kez de Volkan Ç.’yi çağırdı. Atölyeye çıkan Volkan Ç. de çekiçli saldırıya maruz kaldı. Bunun üzerine pencereye çıkan talihsiz adam, çevreye bağırarak polise haber vermelerini istedi. Tekstil atölyesi sahibi, Volkan Ç.’yi de tabancayla vurarak olay mahallinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay mahalline gelen emniyet güçleri, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatırken, sağlık personelleri ise yaralı Volkan Ç.'yi hastaneye nakletti. Atölyede incelemede bulunan güvenlik güçleri, feci şekilde öldürülen kardeşleri elleri bağlı, başlarına poşet geçirilmiş ve halıya sarılı bir şekilde buldu. 

Emniyet güçleri, kaçan şüpheli şahsı yakalamak için geniş kapsamlı araştırma başlattı.





Yorumlar (0)