Bacağından vuruldu durmadı, kendisini vuranı kovaladı 

Kağıthane’de alacak-verecek meselesinden dolayı husumetli olan iki kişiden biri, diğerini bacağından vurdu. Vurulan şahıs, hiçbir şey olmamışçasına elindeki silahla hasmını kovalamaya başladı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı. 

YAŞAM 17.06.2021, 09:39 18.06.2021, 09:16
Bacağından vuruldu durmadı, kendisini vuranı kovaladı 

28 Mayıs 2021’de akşam saatlerinde yaşanan olayın merkezi, Kağıthane Sultan Selim Mahallesi. 24 yaşındaki İ.B. ve M.Ş. arasında yaşanan alacak-verecek tartışmasında İ.B.’nin ardından içeri giren M.Ş., tabancası ile hasmına ateş etti. 



İ.B. isimli şahıs yaralanmasına karşın kendisini vurduktan sonra iş yerinden kaçan M.Ş.’yi kovalamaya başladı. Yaralı adamı çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Kavgaya şahit olanlar ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kağıthane Asayiş Büro ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatırken yaralı şahıs ise Kağıthane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 



Eli kanlı şahıs yakalandı 

Polis ekipleri, mahalledeki güvenlik kameraları ile izini sürdüğü M.Ş.’yi kısa sürede yakaladı. Sorgusunun ardından ise tutuklandı. Yaralı kişinin tedavisi bitti ve taburcu oldu. 

Yorumlar (0)