Babasının katilini 19 yıl sonra öldürttü!

Adana’da yaşanan olayda, babasını 19 yıl önce vuran kişiyi hapisten çıktıktan sonra öldürten zanlı ve ona yardım eden 2 kişiyle birlikte tutuklandı.

YAŞAM 22.03.2021, 15:19 23.03.2021, 10:37
Babasının katilini 19 yıl sonra öldürttü!

Adana’da yaşanan olayda intikam duygusuyla acılı evlat, babasının katilini öldürttü. Babasının katili hapisten çıktıktan sonra sokak ortasında vurdurtan şahıs ve ona yardım eden 2 kişi kıskıvrak yakalandı.

9 Mart tarihinde Seyhan ilçesinde yaşanan olayda, sokakta yürüyen Nuhman Y.’ye (41), arkasından yaklaşan bir kişi silahla ateş etti. Sokak ortasında mermilerin isabet ettiği Nuhman Y., kanlar içinde yere düştü. 

Tam 19 yıl önce!

Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye intikal eden polis ve sağlık ekipleri, tüm müdahalelere rağmen yaralı şahsı kurtaramadı. Polis ekipleri de saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Nuhman Y.’nin bazı kişiler ile husumetli olabileceğini değerlendirdi. Ekipler, Nuhman Y.’nin 2002 yılında Necat D.’yi öldürerek hapse girdiği cezaevinden yalnızca birkaç ay önce çıktığını öğrendi. 

2 kuzen ve 1 arkadaş düzenledi!

Bunun üzerine polis adresleri belirlenen şüpheli Yılmaz B., göz altına alınırken, silahlı saldırıyı da kuzenleri Veysi B. (29), Abdulkadir B. (34) ve arkadaşı Arda G.’nin (22) yaptığını tespit etti. Veysi ile Abdulkadir B., gözaltına alınırken, Arda G.’yi yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Yorumlar (0)