"Babaanne korona oldu"yu ne bilsin!

Koronavirüse yakalanan ve karantinada olan babaannesini çok özleyen 2 yaşındaki Ali Asaf'a mevzu bir türlü anlatılamayınca ortaya bu duygusal görüntü çıktı.

YAŞAM 10.08.2020, 16:41
"Babaanne korona oldu"yu ne bilsin!

Ordu ilinin Akkuş ilçesinde, yapılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) test sonucu enfekte olduğu ortaya çıkan ve doktorların tavsiyesi üzerine kendini evinde izole eden babaanne, gurbetten gelen torunuyla camın ardında hasret giderdi.

Akkuş ilçesine bağlı Çayıralan Mahallesi'nde yaşayan 47 yaşındaki Nuray Kaymak'ın şüphe üzerine yaklaşık 10 gün önce yapılan Covid-19 (yeni tip koronavirüs) testi pozitif çıktı. 

Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan ve koronavirüs semptomları göstermeyen babaanne Nuray Kaymak, doktorların önerisi üzerine kendisini evinde karantinaya aldı ve 10 gün boyunca evinden çıkmadı.

Ankara'dan oğlu geldi

Nuray Kaymak'ın karantina süreci sırasında, önceden planlandığı için Ankara'da yaşayan oğlu Doğan Kaymak, tatil için ailesiyle birlikte memleketi Ordu'ya geldi.

Kendini izole ettiği için evinden çıkamayan Nuray Kaymak'ı görmek isteyen 2 yaşındaki torunu Ali Asaf Doğan'a babannesinin hasta olduğunu nasıl anlatacaklarını bilemeyen Doğan Kaymak, oğlu Ali Asaf'ı babaannesiyle tabure üzerinde buluşturmaya karar verdi.

Doğan Kaymak, 2 yaşındaki oğlu Ali Asaf ile 47 yaşındaki annesi Nuray Kaymak'ı cam ardında buluşturdu.

babaanne torun ali asaf kaymak

Oğlu Ali Asaf ile annesi Nuray Kaymak'ı bu hâlde gören Doğan Kaymak, o anın fotoğrafını çekerek sosyal medyadan paylaştı.

Çok sayıda kişi tarafından beğenilerek paylaşılan fotoğraf ile ilgili gazetecilerin sorularını cevaplayan Doğan Kaymak, annesinin bir süre önce koronavirüse yakalandığını, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ancak sonuçta bulaşıcı bir hastalık olması sebebiyle 14 günlük sürecin bu şekilde tamamlanmasını beklediklerini belirterek, aynı evde kaldıklarını ancak odaların ayrılıp temasın kesildiğini, oğlu Ali Asaf'ın ise babaannesiyle şimdilik camdan hasret giderdiğini söyledi.

Yorumlar (0)