Ayşe Karaman cinayetinde korkunç detay: Sevgilisi damar yoluyla öldürdü!

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman’ın ölümüne dair soruşturma tamamlandı. Savcılık tarafından Karaman’ın erkek arkadaşı anestezi uzmanı Doktor Özgür T. hakkında "tasarlayarak adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame hazırlandı.

YAŞAM 14.10.2019, 10:10 15.10.2019, 01:01
Ayşe Karaman cinayetinde korkunç detay: Sevgilisi damar yoluyla öldürdü!

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman, 29 Temmuz günü Özgür T.’nin evinde ölü bulunmuştu. Şüpheli ölüm nedeniyle Özgür T. tutuklanmıştı. Ankara Cumhuriyet Savcısı Ramazan Hançer tarafından hazırlanan ve Ankara 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunulan olaya ilişkin iddianamede şu ifadeler kullanıldı:

"Şüpheli Özgür T., olay günü eve yanında getirdiği kendisine ait olan, iş nedeniyle yanında, aracında taşıdığı çantada bulunan 2 adet A...... ve bulantı ilacı Z.... isimli ampulleri yine çantasındaki enjektör ile Ayşe Karaman’ın sol el üstüne damar yolu açmak suretiyle uyguladığını kabul etmiştir. Ölenin kan ve idrar numunelerinde P....... ilacının etkin maddesinin tespit edilmesi, otopsi raporunda kişinin kesin ölüm sebebinin anestezik madde alımına bağlı olduğunun belirlenmesi, P....... ilacının antestezi uzmanı doktor ile ilgili kişiler dışında başkalarınca yasal olarak temin edilmesinin zor oluşu, müştekilerin şikâyetleri, tanık anlatımları, özellikle tanık Tuğçe A.’nın anlatımları, otopsi raporu ile tüm dosya kapsamında delillerin takdiri mahkemeye ait olmak üzere şüphelinin müsnet suçu işlediği anlaşılmıştır."

"Ayşe, Özgür'ün kendisine saplantılı bir şekilde bağlandığını söylerdi"

Söz konusu iddianamede, tanık Tuğçe A.’nın ifadelerine de yer verildi.

Tuğçe A., şunları söyledi: 

"Ayşe, Özgür’ün kendisine saplantılı bir şekilde bağlandığını, mesajlarını incelediğini, korktuğunu söylerdi. Olaydan 5 gün kadar önce Ayşe, Özgür’ün bir arkadaşının, kız arkadaşı tarafından aldatıldığını, bu olaydan dolayı Özgür’ün imalı bir şekilde konuştuğunu, bu şekilde aldatılmanın sonucu ölüme götürebileceğini söylediğini, arkadaşlığının saplantılı bir şekil aldığını anlatmıştı."
 

Yorumlar (1)
Bruce Wayne 4 yıl önce
Doktorun tipine bakınca evlat olsa sevmem tipine kodumun doktoru