Ayrılmak isteyen kadını süpürge sapıyla dövdü

Adana’da 44 yaşında olan Fikriye F., dini nikahla birlikte yaşadığı kişi tarafından elektrik süpürgesinin sapıyla darp edildi.

YAŞAM 26.07.2021, 12:33 27.07.2021, 09:01
Ayrılmak isteyen kadını süpürge sapıyla dövdü

Adana’da 44 yaşındaki Fikriye F., kendisini aldattığından dolayı ayrılmayı düşündüğü dini nikah ile birlikte yaşadığı kişi tarafından elektrik süpürgesinin sapı ile darba uğradı. Evdeki eşyalara da bıçakla zarar veren şahıs için uzaklaştırma kararı alan Fikriye F., “Bunları yapan insan işin sonuna geldiğinde beni de bıçaklayacak.” şeklinde konuştu.

Birlikteliği bozulmasın diye şikayet etmedi

44 yaşındaki Fikriye F., ilk eşinden anlaşmalı olarak boşandı. Yaklaşık olarak 1 buçuk sene öncesinde müzisyen Enes K., ile dini nikahla yaşamaya başladı. Enes K., iddialara göre evlilikten 1 sene geçtikten sonra eşiyle sürekli olarak tartışmaya ve kimi zaman eşini dövmeye başladı. Kadın birlikteliği bozulmamasını istediği için polise şikayette bulunmadı.

Çalışacağım diye evden çıkan adamdan haber alamadı

Enes K., 17 Temmuz Cumartesi akşam 18.00 sularında eve gelerek eşine, “Bu gece Mersin’e gidiyorum, çalışacağım.” dedi. 3-4 saat boyunca Enes K.’dan yanıt alamayan kadın, iş arkadaşlarına sorunca, ‘Enes bugün akşam çalışmadı’ cevabını aldı.

Fikriye F. telaşla eşini aradı ve bu esnada cebine bir kadından içki masası ve eşinin fotoğrafı ulaştı.

“Beni aldatıyorsan boşanalım”

Geceleyin geç saatte eve sarhoş halde gelen Enes K., kadın tarafından “Neredeydin tüm gece. Eğer beni aldatıyorsan boşanalım.” demesinin ardından tartışmaya başladı.

Tartışmanın alevlenmesi sonrası adam, kadını elektrik süpürgesinin sapı vasıtasıyla döverek yüzünü ve kolunu ısırarak boynunu sıktı. Adam, kaçmasın diye kadını evin bir odasına kilitleyerek, kadının cep telefonunu da alıp uyudu.

Hiçbir şey olmamış gibi Mersin’e gitmeyi teklif etti

Sabahleyin Enes K., Fikriye K.’yi hiçbir şey olmamış gibi Mersin’e götürmeyi teklif etti. Burada kolay bir şekilde adamdan kaçabileceğini düşünen kadın teklifi kabul etti. Mersin’e gittiklerindeyse Fikriye F. adamın telefonunu karıştırarak kendisini aldattığını öğrendi. Bunun ardından kadın adamdan kaçarak Adana’ya arkadaşlarının yanına gitti.

Kadının evine çilingirle girip eşyaları parçaladı

Geçtiğimiz salı günü Enes K., kadını arayarak, “Çilingirle eve girdim. Tüm eşyaları bıçak ile parça pinçik ettim. TV’yi attım. Kıyafetlerini de aldım, yakacağım.” şeklinde konuştu. Evine giden kadın evde bulunan tüm eşyalarını bıçak ile kestiğini ve aynaları kırdığını, bütün odaları dağıttığını ördü. Fikriye F., durumu polise bildirerek Yüreğir Devlet Hastanesi’nden darp raporu aldı.

Eşi için uzaklaştırma kararı alan kadın, bir an önce eşinin tutuklanmasını istiyor.

Fikriye F., gazetecilere konuşarak, “Eğer bir adam istemiyorsa çeker gider. Bu şekilde bana zarar veriyor.

Bütün bunları yapan kişi en sonunda gelip beni de bıçaklayacak. Evim delik deşik durumda. Evimde hapis hayatı yaşıyorum fakat o insan beni aldattığı kişiyle geziyor.

Aldattığı kişi de sürekli olarak yazıyor bana. Ailemi de şu anda tehdit ediyor.” dedi.

Yorumlar (0)