Aydın'da korkunç cinayet: Kan donduran detaylar

Aydın’a bağlı Çine ilçesinde bir kişiyi katlettikten sonra intihar eden şahsın, yaşamına son vermeden evvel amcasının oğlunu da katlettiği ortaya çıktı.

YAŞAM 08.08.2022, 23:29
Aydın'da korkunç cinayet: Kan donduran detaylar

Çine ilçesinde bir dava sebebiyle husumetli olduğu Y.M.'yi tabancayla vurarak katleden G.Ö., ardından Çine Emniyet Müdürlüğü'nün önüne gelerek kafasına dayadığı tabanca ile yaşamına son verdi. 

Meydana gelen olayın akabinde Dutluoluk Mahallesi yolu üzerinde S.Ö. adlı bir kişi daha ölü olarak bulundu. Olaya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat başlatılırken, ölü olarak bulunan S.Ö.'yü de Y.M.'yi vuran G.Ö.'nün katlettiği ortaya çıktı.

Mahkum edildiğini öğrenince cinnet getirdi

İki kişiyi katlettikten sonra intihar eden G.Ö.'ye 2018'de Y.M. tarafından kızını taciz ettiği iddiasıyla dava açıldığı belirtildi. Baba Y.M. tarafından açılan bahse konu davanın bugün Çine Adliyesi’nde görülen duruşmasında G.Ö.'nün mahkum edildiği ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi. İddiaya göre, mahkemeden çıkan kararı öğrenen G.Ö., Y.M.'yi evinin önünde, kuzeni S.Ö.'yü ise Dutluoluk Mahallesi yolu üzerinde tabancayla vurarak katletti. Ardından Çine Emniyet Müdürlüğü'nün önüne gelen G.Ö., iki el havaya ateş açarak iki kişiyi katlettiğini söyleyip, yanındaki silahla yaşamına son verdi.

G.Ö.'nün olaydan bir süre sonra cansız bedeni bulunan S.Ö.'yü öldürme nedeninin tespit edilmesi için ekiplerin çalışma yaptığı bildirildi.

Yorumlar (0)