Aydın'da genç kadın, eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Aydın'da, bir çocuk annesi olan kadın, eski erkek arkadaşı tarafından ikamet ettiği binanın kapısının önünde kalbine 4 kurşun sıkılarak katledildi.

YAŞAM 27.03.2021, 18:00 28.03.2021, 11:17
Aydın'da genç kadın, eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Aktarılan bilgiye göre, daha evvel bir evlilik gerçekleştirip ayrıldığı öğrenilen, bir kız çocuğu annesi Necla Demirbaş (31), bir süre evvel 25 yaşındaki O.G. adlı şahıs ile beraber yaşamaya başladı. Necla Demirbaş ile beraber yaşadığı O.G.'nin arasında anlaşmazlıklar yaşanınca, Demirbaş'ın mahkemeye başvuruda bulunup uzaklaştırma kararı aldırdığı belirtildi. Bugün öğle saatlerinde '09 ADD 377' plakalı otomobili ile daha evvel beraber yaşadığı Necla Demirbaş'ın oturduğu evin önüne gelen O.G., talihsiz kadını, yanında getirdiği tabanca ile kalbinden 4 el ateş ederek ağır şekilde yaraladı. Olayın ardından dışarıya çıkan O.G., arabasının yanına geldiğinde, aynı silahı bu kez kendi kafasına dayayıp tetiğe bastı.

Hayatını kaybetti

O.G. ile Necla Demirbaş, ayrı ayrı ambulanslarla ağır yaralı bir şekilde hastaneye nakledilirken, Necla Demirbaş tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

O.G.'nin ise an itibarıyla cihaza bağlı olarak yaşadığı ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.













Yorumlar (0)