Aydın'da akrabalarına sinirlenen bir kişi, tüm sokağı ateşe verdi

Aydın’da henüz tespit edilemeyen bir sebeple akrabalarına kızan bir kişi, tüm akrabalarının evini yaktı. Yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye personellerine de eşya fırlatarak yangının söndürülmesini önlemek isteyen şahıs, emniyet güçlerini görünce, olay yerinden uzaklaştı. Daha evvel de yeğenleri tarafından evlerinin ateşe verildiğini dile getiren aile fertleri, yeğenlerini bir türlü tutuklamayan savcı ve hakimlere isyan etti.

YAŞAM 07.03.2021, 00:25 07.03.2021, 12:32
Aydın'da akrabalarına sinirlenen bir kişi, tüm sokağı ateşe verdi

Bahse konu olay, akşam saatlerinde Aydın'a bağlı Efeler ilçesinde bulunan Köprülü-Veysipaşa Mahallesi’nde yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, 1622 Sokak'ta oturan Y.Y. adlı şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle akrabalarına kızınca, söz konusu sokakta bulunan ve amcalarına ait olan 6 evi ateşe verdi. Kundaklanan evlerden 5’i kullanılamaz duruma geldi.

“İtfaiye personellerini engellemeye çalıştı”

Çevre sakinleri, yükselen dumanları görünce, ivedilikle ihbarda bulundu. Olay mahalline gelen itfaiye ekipleri, evleri ateşe veren şahsın fırlattığı eşyalara maruz kaldı. Olay mahalline gelen emniyet güçlerini gören şahıs, hızla olay yerinden uzaklaştı.

"Böyle adalet mi olur?"

Olayı duyduktan sonra evlerine gelen aile fertleri, eş zamanlı olarak 5 evin yakıldığını görünce isyan etti. Aynı olayın daha evvel de yaşandığını dile getiren aile fertleri, "Bu nasıl adalet? Bunu daha evvel de yaptı. Şikayetçi olduk ama bir türlü ceza vermediler. Bu tip insanları tutuklamayan savcı ve hakimlere ne diyelim?" diyerek isyan etti.

"Yarın bizi öldürür"

Evi yanan bir diğer mağdur ise, evini çok zor koşullarda yaptırdığını kaydederek, "Pamuk tarlasında çalışarak bu evi yaptırdık. Devlet bize yardım etsin. Bugün evimizi yakan, yarın bizi öldürür." dedi. 

Güvenlik güçleri, Y.Y. adlı şahsın yakalanması maksadıyla çalışma başlattı.





Yorumlar (0)