Ayda'nın annesi uğurlandı

Depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra çıkarılan Ayda'nın aynı enkaz altında vefat eden annesi son yolculuğuna uğurlandı.

YAŞAM 04.11.2020, 13:53 05.11.2020, 12:21
Ayda'nın annesi uğurlandı

İzmir'deki 30 Ekim Cuma günü saat 14.51'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazın altından 91 saat sonra çıkarılan Ayda Gezgin'in aynı enkazda hayatını kaybeden annesi Fidan Keskin Gezgin'in cenazesi defnedildi.

Rıza Bey Apartmanı'nda kurtarılan 4 yaşındaki minik Ayda'dan bir süre sonra cesedine ulaşılan Fidan Keskin Gezgin'in naaşı, ailesi tarafından Mezarlıklar Müdürlüğü yetkililerinden alındı.

Fidan Keskin Gezgin'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından İzmir'in Bornova ilçesindeki Hacılarkırı Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye merhume Fidan Keskin Gezgin'in eşi Uğur Gezgin ile oğlu Atakan Gezgin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Fidan Keskin Gezgin'in yakınları ve çok sayıda bölge halkı katıldı.

Taziyeleri kabul eden acılı koca Uğur Gezgin, cenaze süresince elini tuttuğu oğlu Atakan Gezgin'e cenaze namazının sonunda, "Oğlum annene 'hoşça kal' de" diye seslendi.

Atakan Gezgin de annesi Fidan Keskin Gezgin'in tabutuna dokunarak, "Hoşça kal anne" dedi.

Yorumlar (0)