Ayçiçeği tarlasında foto safari düzenlendi

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, şehri adeta sarıya bürüyen ayçiçeği tarlalarında foto safari etkinliği yapıldı.

YAŞAM 24.07.2022, 01:45 25.07.2022, 09:15
Ayçiçeği tarlasında foto safari düzenlendi

Ballıhoca Mahallesi üzerindeki ayçiçeği tarlasında sarının tonlarını fon olarak kullanan fotoğraf tutkunları, en güzel kareyi çekmeye çalıştı.

Yurttaşlar da ayçiçeği tarlasında fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarışa girdi.

Etkinlikte ünlü modacılar Nida Doğan ve Cafer Andıç'ın tasarladığı kıyafetler mankenlerce sergilendi.

"Ayçiçeği tarlalarında da sarının en fazla dönemdeyiz"

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, basın mensuplarına, gerçekleştirilen etkinliklerle farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Kentin renkli tarlalarının ziyaretçi çekmeyi sürdürdüğünü dile getiren Hacıoğlu, "Hem ayçiçeğini hem de kanolayı kentimizin sarı gelinliği olarak nitelendiriyoruz. An itibarıyla ayçiçeği tarlalarında da sarının en fazla dönemdeyiz. Biz de buralarda etkinlikler yaparak kentimizi ve ayçiçeğini ülkeye duyurmak istiyoruz. Güzel hatıralar biriktirmek isteyenleri İstanbul'a yakın olan şehrimize gelmelerini sağlamaya çabalıyoruz." dedi.

Doğal fotoğraf stüdyosu

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ise ilçenin adının duyulması için etkinliğin çok kıymetli olduğunu kaydederek, lavanta ve ayçiçeği tarlalarında ziyaretçilerin hoş vakit geçirerek buradan ayrılacağını ifade etti. 

Fotoğrafçı Erdal Sarıgül ise kentin lavanta, ayçiçeği ve kanola tarlalarıyla doğal fotoğraf stüdyosu haline geldiğini söyledi.

Yorumlar (0)