Avcılar'da vahşet! Boğazı kesilerek öldürüldü

İstanbul Avcılar'da, Esra Yıldız isimli 38 yaşındaki genç kadın, boynundan bıçaklanarak öldürülmüş bir şekilde bulundu. 

YAŞAM 11.10.2021, 16:57
Avcılar'da vahşet! Boğazı kesilerek öldürüldü

Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, E-5 Haramidere yolunda bir otomobil yangınının ihbarını alan itfaiye ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. 

Genç kadın boğazından bıçaklandı

Yanan otomobil kısa süre içinde söndürülürken, söz konusu otomobilin İstanbul’un Avcılar ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki Esra Yıldız ve Nurettin Yıldız çiftine ait olduğu belirlendi. Çifte telefon üzerinden ulaşamayan polis ekipleri, hemen aile yakınlarına haber verdi. Hemen Yıldız çiftinin evine giden akrabaları, kapıyı çaldı fakat kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine polis kontrolünde kapı çilingir yardımıyla açıldı. Kapının açılmasından sonra polis ekipleri, Esra Yıldız'ın cansız bedenini buldu. 38 yaşındaki genç kadının boğazından bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. 

Soruşturma başlatıldı

Polis ekipleri, olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını takip eden ekipler, 2 şahsın gece saatlerinde eve girdiğini tespit etti. 

Öte yandan Esra Yıldız'ın, eşiyle beraber bir otel işlettiği belirlendi. Bütün çabalara rağmen Nurettin Yıldız'a ulaşılamadı. Olaya ilişkin polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.

“Çok iyi bir insandı” 

Çiftin komşusu olan Derya Puy, "Mahalleden komşumuz olurlar. Kendi hallerinde insanlardı. İşe gidip geliyorlardı. Çok iyi bir insandı. Haberi biz de bu şekilde aldık. Boğazını kesmişler, araçları Esenyurt'ta yanmış. Böyle öğrendik. 2 kişi eve girmiş ve kadının boğazını kesmişler" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)