Av tüfeğiyle öldürülen kadının komşusu gözaltında

Denizli'de Avşar Mahallesi'nde yaşayan Hatice Baysal (61) çalışmak için gittiği üzüm çiftliğinde av tüfeğiyle başından ve sırtından vurularak hayatını kaybetti. Daha önce Hatice Baysal'ı darbettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı verilen komşusu H.M. (51) gözaltına alındı.

YAŞAM 23.05.2023, 15:48 24.05.2023, 17:00 Hakan Öksüz
Av tüfeğiyle öldürülen kadının komşusu gözaltında

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Avşar Mahallesi'nde yaşayan 61 yaşındaki Hatice Baysal, her zamanki gibi çalışmak üzere Çaykarası mevkisinde bulunan üzüm bağına gitti. Baysal'dan haber alamayan yakınları, üzüm bağına gidince korkunç manzarayla karşılaştı. 

Av tüfeğiyle öldürüldü

Hatice Baysal'ın başından ve sırtından av tüfeğiyle vurulduğunu gören yakınları, durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, Baysal'ın cansız bedenini otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Hatice Baysal, Avşar Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Cinayete ilişkin soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Baysal'ın komşusu olan 51 yaşındaki H.M'yi gözaltına aldı. Edinilen bilgilere göre gözaltına alınan şahıs, cinayeti kendisinin işlemediğini belirtti.

"Kardeşimi sürekli tehdit ediyordu, uzaklaştırma almıştı"

Cinayete kurban giden kadının kardeşi Salih Baysal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kardeşinin daha önce de H.M. tarafından darbedildiğini kaydeden Salih Baysal, "Bu olayı güvenlik kamerası da kaydetti. Savcılık, zanlıya uzaklaştırma verdi. Kardeşimi sürekli tehdit ediyordu. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)