Ataşehir’de polis oğul dehşeti: Babasına kurşun yağdırdı

Ataşehir’de genç polis memuru, masaj salonu işletmesi sebebiyle tartışma yaşadığı babasına kurşun yağdırdı. Genç polisin silahından çıkan 5 kurşun sonrası baba, yaralı olarak hastaneye götürüldü. Şüpheli şahsın olay yerine aracıyla geldiği ve olayın ardından aracı bırakarak kaçtığı anlar kameralara yansıdı.

YAŞAM 18.08.2022, 12:08 18.08.2022, 17:52
Ataşehir’de polis oğul dehşeti: Babasına kurşun yağdırdı

Olay, dün Ataşehir’de saat 13.50 sıralarında meydana geldi. 

Genç polis, babasına kurşun yağdırdı

İddiaya göre, Emre U. adlı genç polis, masaj salonu işletmesi nedeniyle tartışma yaşadığı babasının işletmesine geldi. Oğul ile baba arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi sonrasında oğul Emre U. silahla babası Hilmi U.’ya 5 el ateş açtı. Şüpheli şahıs araçla olay yerinden hızla uzaklaşırken kurşunlanan baba, kanlar içerisinde yerde kaldı. İhbar sonrası adrese gelen polis ekipleri, çalışma başlatırken, sağlık ekipleri babayı hastaneye kaldırdı. 

Öte yandan şüphelinin olay yerine geldiği ve aracını orada bırakarak uzaklaştığı anlar kameraya yansıdı. 

Aracı bırakıp kayıplara karıştı 

Polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaların ardından şüpheli şahsa ait araç, bölgeye yakın bir yerde terk edilmiş şekilde bulundu. Hilmi U.'nun ifadesinde "Aramızda bir husumet yoktur fakat bu masaj salonu ile ilgili tartışmalarımız oldu. Bu olay yüzünden oğlumdan şikayetçi değilim. Bu, tamamen alkollü olmam ve küfür etmem sebebiyle yaşanmıştır" dediği öğrenildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak amacıyla çalışma başlattı. 

“Kapıyı açtığım zaman yerde silah ve kan vardı” 

Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan vatandaş Mustafa Girgin, “Kapının açılması lazımmış. Çilingir olarak geldim. Kapıyı açtığım zaman yerde silah ve kan vardı. İş yerini basıp adamı yaralamış. Ardından kaçmış” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)