At gibi koşan kadın Ayla Kristine!

Norveç'te yaşayan Ayla Kristine isimli kadın, atlara olan sevgisi yüzünden at gibi koşmaya ve at gibi zıplamaya başladı.

YAŞAM 06.07.2019, 16:52

Norveç’te atlara olan ilgisinden dolayı at gibi koşmaya başlayan Ayla Kristine isimli kadın, koşarken ellerini de kullanıyor ve atlara has hareketleri bir at kadar kolaylıkla yapabiliyor.

4 yaşından beri atlarla olduğunu ifade eden Ayla Kristine, “Küçükken köpekleri çok severdim hep bir köpek olmak istemiştim. Büyüyünce binicilik yapmaya başladım ve atlara merak sardım” diyor.

Atların eğitim parkurunda sürekli eğitim yapan Ayla Kristine kendine zorlu engeller yaratıyor ve hepsini de geçmeyi başarıyor.

Ayarlayabildiği yüksekliklere göre sıçrama eğitimi yapan Ayla Kristineyi görenler çok şaşırıyor. İnsanların kendisini gördüğünde şaşırdığı sorulan Ayla Kristine ise “Yaptıklarımı garip bunlara durumu anlatıyorum. Çoğu zaman bu gibi şeyleri düşünmek istemiyorum ve ne istersem onu yapıyorum” diyor.

"Ayla Kristine horse" olarak anılan Ayla Kristine’nin at gibi koştuğu ve zıpladığı video ise internette izlenme rekorları kırıyor.

Yorumlar (0)