Askerden izne geldi, arkadaş katili oldu

1 Kasım'da Aydın Didim'de sokakta cansız bedeni bulunan 23 yaşındaki Deniz Çınar'ın katil zanlısı, askerden izne gelen en yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

YAŞAM 03.11.2020, 00:08 04.11.2020, 17:52
Askerden izne geldi, arkadaş katili oldu

Aydın'ın Didim ilçesinde, evinin bulunduğu sokakta cansız bedeni bulunan 23 yaşındaki Deniz Çınar'ın, askerden izne gelen en yakın arkadaşı Ahmet Ö. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybettiği belirlendi.

Sokak ortasında cansız bedeni bulundu

Didim’in Akyeniköy Mahallesi'nde yaşayan ve ilçedeki bir demircide çalışan 23 yaşındaki Deniz Çınar’ın cansız bedeni 1 Kasım sabahında yaşadığı evin sokağında tespit edilmişti. Sabah saatlerinde işe giden ağabeyi tarafından cansız bedeni bulunan Deniz Çınar cinayeti ile ilgili soruşturma yapan Didim Jandarması olayı kısa sürede açığa çıkardı.

Olayın gerçekleştiği akşam saatlerinde Deniz Çınar'ın en yakın arkadaşı olan ve askerden izne geldiği tespit edilen Ahmet Ö. (24) tarafından cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Çınar'ın en yakın arkadaşı olduğu söylenen ve askerden izinli olarak geldiği öğrenilen Ahmet Ö.'nün, ifadesinde olaydan dolayı pişmanlık yaşadığını söylediği öğrenildi.

Gözaltına alınan Ahmet Ö., jandarmadaki ifadesinin ardından Didim Adliyesi'ne gönderildi. Cinayete kurban giden Deniz Çınar’ın ise otopsi sürecinin tamamlanması sonrasında Akyeniköy’de toprağa verilecek.

 

Yorumlar (0)