Aşı olmayan aile hastanelik oldu: 'Sosyal medyaya kandık, çok pişmanım'

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kendisi ile birlikte eşi ve iki çocuğu Kovid-19’a yakalanan adam, hastane odasında bir video çekti ve “Sosyal medyadaki yalanlara kandık, aşı olmadık. Şimdi de ailece hastanelik olduk” sözleriyle herkesi aşı olmaya çağırdı.

YAŞAM 07.09.2021, 12:21 08.09.2021, 10:31
Aşı olmayan aile hastanelik oldu: 'Sosyal medyaya kandık, çok pişmanım'

Kadirli ilçesinde yaşayan Cengizhan Güler, 26 Ağustos’ta ilk başta kendisi, daha sonra eşi ve iki çocuğu Kovid-19’a yakalandı.

Aşı olmayan aile hastanelik oldu

Kısa süre içinde hastalık ilerleyince, ailenin tedavisine hastanede devam edilmesine karar verildi. Özel bir hastanenin Kovid servisinde tedaviye alınan Cengizhan Güler, eşi ile birlikte iki çocuğunun da aşı olmadığı ortaya çıktı. 

11 yaşındaki kızı Ceyli Güler’in, hastane odasında oyuncaklarıyla oynadığı esnada videosunu çeken Cengizhan Güler, çocuğunun okula başlamaması sebebiyle çok üzüldüğünü ifade etti. Çektiği bu video ile birlikte herkese aşı olmaya davet eden Cengizhan Güler, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz günlerde testimiz pozitif çıktı. Tedavimizi bir süre evimizde gördük. Ne yazık ki evdeki Kovid tedavisi yetmedi. Hastalık ciğerlerimize indiği için hastaneye yatmak zorunda kaldık. Sosyal medyadaki yalanlara, yanlış bilgilere inandık, ailece aşı olmadık. Şu an çok pişmanım. Fakat bizim gibi olmayın. Aşınızı olun. Sosyal medyada ya da sağdan soldan duyduklarınıza inanmayın. Devlete güvenin ve aşınızı olun.”

Yorumlar (0)