Aşı karşıtı, polisi tehdit etti: Açığa alınacağını biliyor musun?

Rize’de, aşı karşıtı grubun gerçekleştirdiği eylemde kimlik ibraz etmesi talep edilen bir şahıs, “Açığa alınacağını biliyor musun” diyerek polisi tehdit etti. Bu sözler üzerine eylemci, çevrede bulunan vatandaşların tepkisini çekti.

YAŞAM 30.10.2021, 11:36 30.10.2021, 11:37
Aşı karşıtı, polisi tehdit etti: Açığa alınacağını biliyor musun?

Kovid-19 ile mücadele kapsamında aşılamanın hız kazandığı Türkiye’de aşı karşıtları ile de ayrıca bir mücadele var.

Aşı korumuyor iddiası

Sosyal medyada örgütlendikten sonra sokağa çıkarak bunu duyurmaya çalışan aşı karşıtları, bunca ölüm ve vakaya rağmen geri adım atmıyor.

Memişağa Parkı’nda aşı karşıtı bir grup, eylem gerçekleştirirken, grup adına açıklamalarda bulunan Ali Osman Önder, koronavirüse karşı aşının korumadığını iddia etti.

Parkta bulunan diğer vatandaşlar, Önder’e tepki gösterince, kısa süreli bir kargaşa meydana geldi.

Bunun üzerine parktaki güvenlik güçleri yaşananlara müdahale etti. Kimlik ibraz etmesi talep edilen Önder, bu defa polisle tartıştı.

“Açığa alınacaksın” sözleri tepki gördü

“Bunu çekin sosyal medyada paylaşacağız” diye bağıran aşı karşıtı, “Kimliğime burada da bakabilirsiniz” sözlerini kullandı. Polisin “Tamam beyefendi kimliğinize bakayım” sözlerinden sonra Önder, “Ben kimlik ibraz etmek zorunda değilim” yanıtını verdi. Kimliğini vermeyi reddeden Önder, polise “Sicil numaranızı verin, sizi şikayet edeceğim. Süleyman Soylu’ya şikayet edeceğim. Açığa alınacağını biliyor musun?” ifadelerini kullanması üzerine çevrede bulunan vatandaşların tepkisini çekti.

Yorumlar (0)