Ashley Cole'u sandalyeye bağladılar, tehdit ettiler!

Bir zamanlar Arsenal ve Chelsea'de top koşturan İngiliz futbolcu Ashley Cole, hayatının en travmatik olaylarından birini yaşadı. Kendi evinde hırsızlar tarafından elleri ve ayakları bağlanan Cole, parmaklarının kesilmesi tehlikesiyle yüzleşti.

YAŞAM 12.04.2022, 01:43 12.04.2022, 02:00 Hakan Öksüz
Ashley Cole'u sandalyeye bağladılar, tehdit ettiler!

Chelsea, Arsenal, Roma gibi kulüplerde forma giyen ve 2019 yılında kariyerine son veren eski futbolcu Ashley Cole, kendi evinde korku dolu anlar yaşadı. Haberlere göre yıldız futbolcunun evine giren hırsızlar, Ashley Cole'e belki de hayatının en büyük travmalarından birini yaşattı. Bir zamanların yıldız futbolcusu, adeta kendi evinde işkence gördü.

Elleri ve ayaklarını bağladılar!

İddialara göre hırsızlar, günün erken saatlerinde Ashley Cole'un evine girdi. Eve giren hırsızları fark eden Cole, hırsızlarla uzlaşmaya çalıştı. Anlaşma çabaları üzerine sinirlenen hırsızlar, Ashley Cole'u sandalyeye bağladı. Sandalyeye oturtulan, elleri ve ayakları bağlanan eski yıldız futbolcu dehşete düştü.

Hırsızlar gaz sıkarak evden kaçtı!

Hırsızlar, sandalyeye bağladıkları Cole'un parmaklarını penseyle kesmeyi düşündü. Daha sonra bundan vazgeçen hırsızlar, evdeki değerli eşyaları toplamaya girişti. Gelen bilgilere göre araba anahtarını da alan hırsızlar, eve tuhaf kokan bir gaz sıktıktan sonra kayıplara karıştı. Bu kokulu gazın, evdeki parmak izlerinin silinmesi için kullanıldığı tespit edildi.

2011'de Şampiyonlar Ligi'ni kazandı

Ashley Cole, başından geçenleri polise anlattı. Polis ekipleri, verilen eşgale uyan kişileri taramaya başladı. Futbol kariyerine 1999'da Arsenal'de başlayan Ashley Cole, daha sonra Chelsea ve Roma gibi kulüplerde forma giydi. Arsenal formasıyla iki kez Premier Lig şampiyonu olan Ashley Cole, 2011 yılında Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.

Yorumlar (0)