Asayiş ekipleri “bahar temizliğine” başladı

Bursa merkezli 4 şehirde hırsızlık şüphelilerine karşı operasyon düzenlendi. “Bahar temizliği” ismi verilen operasyonda çalıntı olduğu belirlenen ziynet eşyaları ve paralar ele geçirilirken 28 kadın ve 13 erkek gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 41 kişiden 29’u tutuklandı, 12’si de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YAŞAM 20.04.2022, 10:41 20.04.2022, 17:10
Asayiş ekipleri “bahar temizliğine” başladı

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde Bursa merkezli 4 şehirde operasyon düzenlendi. Bursa’da 33 eve ve diğer 3 şehirde 7 eve girerek hırsızlık yaptıkları belirlenen şüphelilerin yakalanması için ekipler, şafak vaktinde harekete geçti. Özel harekat timlerinin destek verdiği operasyonda evlerin kapıları koçbaşıyla kırıldı. 28 kadın ve 13 erkek olmak üzere toplam 41 kişi gözaltına alındı.



Polis kapıyı açınca karşısında ev değil cephanelik buldu

Kapıyı kıran polisler evi arayınca pompalı tüfekler, silahlar ve mermilerden oluşan cephanelikle karşılaştı. Çalıntı olduğu belirlenen ziynet eşyaları ve paralar emniyete götürüldü. Eskişehir, İzmir ve İstanbul’da çok sayıda adrese yapılan baskında gözaltına alınan 41 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. 29 kişi tutuklanırken 12 kişi de serbest bırakıldı.





Yorumlar (0)