Asansör boşluğuna itildi, şikâyetçi olmadı!

Konya'da sevgilisi tarafından asansör boşluğuna itilmesi sonucu ağır yaralanan üniversite öğrencisi şikâyetçi olmadı.

YAŞAM 09.10.2019, 10:26 09.10.2019, 10:48

Konya'da üniversite öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz (22), kendisini asansör boşluğuna iterek ağır yaralanmasına sebep olan araştırma görevlisi sevgilisi Mustafa Kafes'ten (31) şikâyetçi olmadı. 

25 Eylül Çarşamba akşamı Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz, aynı üniversitenin Sağlım Bilimleri Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan erkek arkadaşı Mustafa Kafes ile tartıştı. Tuğçe Ülkü Gürbüz, Mustafa Kafes'in itmesi sonucu asansör boşluğuna düştü.

Beyin kanaması geçirdi

Beyninde kanama ve omurgaları ile belinde kırıklar oluşan Gürbüz, iki defa ameliyat edildi. Gözaltına alınan Kafes ise polise verdiği ifadesinde, alkollü olduğunu ve neden tartıştıklarını hatırlamadığını ifade etti. Kafes, tutuklanarak cezaevine konuldu.

"Neden tartıştık hatırlamıyorum"

Hastanede tedavisi süren Tuğçe Ülkü Gürbüz, sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine polise ifade verdi.

Gürbüz, hastane odasında alınan ifadesinde, Mustafa Kafes ile sevgili olduklarını belirterek, "Olay gecesi Mustafa ile alkol aldık. Evden çıktıktan sonra neden tartıştık hatırlamıyorum. Bu konuda kimseden davacı ve şikâyetçi değilim." diye konuştu.
 

Yorumlar (0)