Arnavutköy’de korkunç kaza: Kamyondaki demirler İETT otobüsüne saplandı

Arnavutköy’de yanlış yükleme sağlanan kamyonda bulunan demir direkler, yolcu olmaya gelmekte olan İETT otobüsünün üstüne düştü. Yaşanan kazada 2 kişi ağır yaralanırken, 5’inin yaralandığı belirlendi.

YAŞAM 12.08.2022, 14:20 12.08.2022, 14:31
Arnavutköy’de korkunç kaza: Kamyondaki demirler İETT otobüsüne saplandı

Bugün Arnavutköy’de korkunç bir kaza meydana geldi. Sincanlar otobüs durağına yolcu almak için yanaşmak isteyen otobüse yanlış yükleme yapılan kamyondaki demir direkler saplandı.

Demir direkler otobüse saplandı

Olay, saat 12.30 sıralarında Arnavutköy’de meydana geldi. İETT otobüsünün durağa yanaştığı sırada yanlış yükleme gerçekleştirmiş olan kamyon hızlı şekilde ilerlemeye başladı. Bu esnada kasanın dışına çıkan demir direk, yolcuların bulunduğu otobüsün sol kısmına takıldı. Kamyon, otobüsün içerisine kadar girdi ve sol tarafı tamamıyla biçerek belirli bir süre ilerledi.

Ekipler olay yerine ulaştı, yaralılara müdahale edildi

Yaşanan kazanın ardından olay yerinde çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Feci kazanın sonrasında gerçekleştirilen ilk incelemelere göre 5 kişinin yaralandığı ifade edildi. Yaralılardan ise 2'sinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kamyon şoförü gözaltına alındı

Edinilen bilgilendirmelere göre, kamyonun idaresinde bulunan kişi polisler tarafından gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)