Arnavutköy’de büyükler çaldı, küçük çocuklar engel oldu

Arnavutköy’de bir manav reyonundan 4 farklı grubun hırsızlık yaptığını fark eden 2 küçük çocuk, hırsızlığı önlemek için meyve ve sebzelerin üzerini örterek oradan uzaklaştı.

YAŞAM 04.02.2021, 17:27 05.02.2021, 13:56 Hanife
Arnavutköy’de büyükler çaldı, küçük çocuklar engel oldu

İstanbul Arnavutköy’de 31 Ocak sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu akşam, İstanbul Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir marketin işletmecileri, akşam saat 17.00’de marketin kapılarını kapattıktan sonra dışarda yer alan manav reyonunun üzerini de brandalarla örttü.

Bir süre sonra marketin önüne bir grup genç gelerek, marketin manav reyonundaki brandaları kaldırıp ceplerini meyvelerle doldurdu.

Hırsızlık anları kamerada

4 farklı grubun farklı zamanlarda yarım saat içerisinde marketin etrafında hırsızlık yaptığı o anlar, güvenlik kameralarına saniye saniyesine yansıdı.



İki çocuk müdahale etti

Yaşları 10’un altında olan 2 bisikletli çocuk, manav reyonundan hırsızlık yapıldığını fark edince manav tezgahının açık olan brandalarını kapatıp açılmaması içinde taş koyarak oradan uzaklaştı.

Meyveleri montlarına doldurdular

Çocukların yaptı asil davranışa bile yüzleri kızarmayan hırsızlar çocuklar ayrıldıktan sonra yeniden işe koyularak izleyenlere adeta pes dedirtti. Olayı o kadar abartılar ki mont ve kazaklarının içini de gülerek doldurup gözden kayboldular.

Yorumlar (0)