Arkeoloğun intiharında dehşete düşüren iddia!

Gaziantep Müze ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde arkeologluk yaparken Diyarbakır'a ağabeyini ziyarete giden Merve Kaçmış, burada intihar etmişti. Ağabey Kaçmış, kardeşinin intiharı hakkında "mobbing" iddiasını ortaya attı.

YAŞAM 16.01.2020, 01:22
Arkeoloğun intiharında dehşete düşüren iddia!

Gaziantep Müze ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde arkeolog olarak çalışan Merve Kaçmış (33), geçtiğimiz hafta sonu ağabeyi Ömer Ozan Kaçmış'ın Diyarbakır'daki evine ziyarete gitmişti. 

Ağabeyinin evindeyken apartmanın 8. katından atlayarak intihar eden Merve Kaçmış'ın cansız bedeni Diyarbakır'da toprağa verilmişti.

"Eve gelen olay yeri inceleme ekipleri mektubu almışlar"

Ağabey Kaçmış, kardeşinin intiharı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kardeşinin intiharından önce bir mektup yazdığını söyleyen Ömer Ozan Kaçmış, "Kardeşim yaklaşık 2,5 yıldır Gaziantep Zeugma Müzesi'nde çalışmaktaydı. Son 6-7 aydır kardeşim müzede bir zimmet devri olayı yaşadı. Kardeşim intihar etmeden önce hafta sonu buradaydı. Pazartesi sabahı bulunduğumuz binanın en üst katından atlayarak intihar etti. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduk savcılığa gerekli yerlere bu konunun hukuk yoluyla takip edeceğiz. Hukuksal anlamda arayışımızı yapacağız ve konuyu takip edeceğiz. Mektup bırakmış, mektubu biz görmedik. Eve gelen olay yeri inceleme ekipleri mektubu almışlar. Mektubun içeriği hakkında herhangi bir bilgimiz yok. Mektup şu an savcılıkta, inceleniyor. Baskı ve mobbing kardeşimi duygusal yönden çöküntüye soktu ve intihara kadar sürükledi" diye konuştu.

Yorumlar (1)
Y.Türün 4 yıl önce
Yazık. Bu tür haberlere artik daha çok rastlar olduk.