Arkadaşlarıyla konuşurken korkuluğa sıkıştı 

Rize’de bir şahıs arkadaşlarıyla muhabbet ederken hiç beklemediği bir durumda karşılaştı. Semih Kazdal isimli vatandaş, merdiven korkuluğuna yaslanmak isterken kafasını tahtaların arasına sıkıştırdı. Kazdal’ın arkadaşları ise o anda hem gülmekten yerlere yattı hem de yaşananları kaydetti. 

YAŞAM 09.01.2022, 16:17 10.01.2022, 13:44
Arkadaşlarıyla konuşurken korkuluğa sıkıştı 

Rize’de gerçekleşen olayda bir grup arkadaş, oturmuş sohbet ediyordu. Grubun içinde bulunan Semih Kazdal isimli vatandaş, arkasında duran merdivenin korkuluğuna yaslanmak istediğinde hiç beklemediği bir durumda karşılaştı. İki tahtanın arasındaki boşluk az olmasına karşın Kazdal’ın kafası, korkuluğa sıkıştı. 



O anları sosyal medyada paylaştılar 

Sandalyede otururken arkasına yaslanmak isteyen şahsın kafası, korkulukların arasına girdi. İki kalın tahta arasından başını çıkarmak için büyük çaba harcayan Kazdal’ın en büyük yardımcıları ise kendisiyle dalga geçen arkadaşları oldu. 

Arkadaşının kafasını korkuluklardan kurtarmak isteyen Rizeli grup, o anlarda hem kahkahalara boğuldu hem de video kaydı aldı. Yaşananlar, sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve oldukça da güldürdü. 

Yorumlar (0)