Arkadaşlarıyla konuşurken başından vuruldu

Kocaeli ilinin İzmit ilçesinde motosikletle gezerken sokakta gördüğü arkadaşlarına selam vermek için duran ve arkadaşlarıyla sohbet etmeye başlayan kişi, başından vurularak ağır yaralandı.

YAŞAM 10.11.2019, 09:23
Arkadaşlarıyla konuşurken başından vuruldu

Silahlı saldırı olayı, Kocaeli ilinin İzmit ilçesi Gültepe Mahallesi Beyhan Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 yaşındaki Alim Kazancı, motosikleti ile eve giderken yolda arkadaşları ile karşılaştı. Arkadaşlarını görünce motosikletini durduran ve motosikletinden inerek arkadaşlarının yanına gidip bir süre onlarla sohbet eden Alim Kazancı, silahlı saldırıya uğradı.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateşlenen silahtan çıkan kurşun, 34 yaşındaki Alim Kazancı’nın başına isabet etti. Alim Kazancı kanlar içerisinde yeer yığılırken, olayı gören arkadaşları durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve 155 polis ekipleri gönderildi.

Ekipler boş kovan aradı

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan 34 yaşındaki Alim Kazancı, İzmit Seka Devlet Hastanesine götürüldü. Hayati tehlikesinin olduğu öğrenilen Alim Kazancı’nın tedavisi sürerken, polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile kapatarak inceleme başlattı.

Polis ekipleri, duvar diplerinde, park hâlindeki araçların altında boş kovan aradı. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar (0)