Arı kostümü giydi, Dünya Helalleşme Günü’nü ilan etti!

Yaptığı sıra dışı kliplerle herkesi şaşırtan şarkısı Aydın Aydın, bu kez Hakkâri’deki arıların ölümlerine dikkat çekmek istedi. Başarılı sanatçı, yeniden bir ilke imza atarak Arı kostümü giyerek arılarla helalleşen Aydın, 8 Mayıs tarihinin ise ‘Dünya Helalleşme Günü’ olarak güncellenmesi konusunda çağrı yaptı.

YAŞAM 08.05.2021, 10:16 09.05.2021, 09:00
Arı kostümü giydi, Dünya Helalleşme Günü’nü ilan etti!

Şarkılarına çektiği kliplerin sıra dışılığıyla herkesin ilgisin ve dikkatini çeken ünlü şarkıcı Aydın Aydın, yeniden bir toplumsal soruna parmak basıyor. Bu kez Hakkari’deki arılar için elini şatın altına koyan Aydın Aydın, yeniden bir ilke imza attı. Bir arı kostümü giyen ünlü sanatçı, çayır, çimen, bayır geze geze bir çağrıda bulundu. Aydın Aydın, bu kapsamda 8 Mayıs gününün ‘Dünya Helalleşme Günü’ olarak güncellenmesini istedi. 



Arı ölümlerine dikkat çekti

Arıların ölümüne dikkat çekmek isteyen Aydın Aydın, arı kostümü giydi ve tüm arılarla helalleşmek istedi. Bu kapsamda ‘Dünya Helalleşme Günü’ nün olmasını isteyen Aydın Aydın, kamera karşısına geçerek, Tüm dünyaya Hakkari’den bir mesaj yayınlamaya karar verdi. Ölmeden önce helalleşmek istediği söyleyen Aydın Aydın, 8 Mayıs tarihini, Dünya Helalleşme Günü olarak ilan ettiğini söyledi. 



Canlılarla bir aradayken helalleştiğini söyleyen Aydın Aydın, arı kostümü giyerek arıların ölümüne dikkat çekmek istedi. Hatta bu günün ikincisinin bu yıl kutlandığına işaret eden Aydın Aydın, dünyadaki tüm canlılarla helalleşmenin gerektiğini söyledi.



İnsanoğlunun hayvanlara eziyet ettiğini ve doğayı kirlettiğini söyleyen Aydın, geçtiğimiz yılı hatırlatarak Taksim Meydanı’nda su israfına dikkat çekmek için leğende yıkandığını söyledi. Temiz bir dünya için bunların yapılması gerektiğini söyleyen Aydın, bu yıl da arı ölümlerine dikkat çektiğini söyledi.

Yorumlar (0)