Arhavi'deki sel felaketinde 'boğuluyorum' imdadına, botu ile dolaşan genç yetişti

Geçtiğimiz hafta Artvin’in Arhavi ilçesinde, yaşanan sel felaketinin ilk anlarında bir vatandaşın, adeta göle dönmüş caddede verdiği yaşam mücadelesi selin boyutunu bir defa daha gözler önüne serdi. Yaşananlar çevredeki vatandaşlar tarafından telefon kamerası ile anbean kaydedildi.  

YAŞAM 27.07.2021, 09:35 27.07.2021, 13:47
Arhavi'deki sel felaketinde 'boğuluyorum' imdadına, botu ile dolaşan genç yetişti

Geçtiğimiz hafta Artvin’in Arhavi ilçesinde meydana gelen selde birçok kurtarma operasyonu yaşandı. Bu operasyonlarından bir tanesi de Kapisre Deresi’nin taşması neticesinde sular altında kalan Boğaziçi mahallesinde yaşandı. 

‘Boğuluyorum’ 

Mahallede esnaf olduğu belirtilen bir vatandaş, adeta göle dönen caddede aniden boyunu aşan suların içerisinde kayboldu. Vatandaşın “Boğuluyorum” feryadını duyan ve korku yaşayan mahalleliler, evlerinin balkonundan çaresiz bir şekilde yaşam mücadelesi veren vatandaşla, su içinde tutunması için damacana bidonu fırlattı. 

Bidona ulaşamayan vatandaşın imdadına, sel sularında küçük bir deniz botu ile dolaşan bir genç yetişti. Hızla kürek çekerek vatandaşın yanına ulaşan genç, boğulmak üzere olan vatandaşın imdadına yetişti ve onun bota tutunmasını sağladı.

Yaşanan bu korku dolu anlar, çevre binada bulunan vatandaşlar tarafından telefon kamerası ile saniye saniye kaydedildi. 

Yorumlar (0)