Araklı'yı sel vurdu... Ölü sayısı artıyor

Trabzon'un Araklı ilçesi'nde yaşanan sel felaketi sonrası kötü haberler gelmeye devam ediyor. Gece saatlerinde açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Araklı'daki selde bu saat itibarıyla 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 kişinin kayıp olduğunu belirtti.

YAŞAM 19.06.2019, 01:31 19.06.2019, 09:21
Araklı'yı sel vurdu... Ölü sayısı artıyor

Sel faciası bugün öğle saatlerinde Trabzon'un Araklı ilçesi Çamlıktepe Mahallesi'ni vurdu.

OLAYIN AYRINTILARI

Bölgede yaşanan şiddetli sağanak yağışlar sonrası bir santralin borusu patladı, patlama neticesinde bölgede taşkınlar yaşandı.

BAKAN PAKDEMİRLİ: "3 KİŞİ ÖLDÜ, 7 KİŞİ KAYIP"

Gece saatlerinde açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Araklı'daki selde bu saat itibarıyla 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 kişinin kayıp olduğunu bildirdi.

Aranan vatandaşların bulunabilmesi için devletinin seferber olduğunu aktaran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Araklı’da yaşanan sel nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Devletimiz, haber alınamayan vatandaşlarımıza sağ salim ulaşılması için seferber olmuştur ve selde oluşan zararın telafisi için gerekli tüm desteği verecektir." dedi.

TRABZON VALİSİ DE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Akşam saatlerinde bir açıklama yapan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, "6 vatandaşımızın cesedine ulaştık. Tahmini de 4 tane şu an ulaşamadığımız vatandaşımız görünüyor" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)